RECEPTA TRADUÏDA DE LA IRENE
CATALA:
FLAM
Ingredients:
- llet
- caramel
- sobre (flam royal)Estris:
- cassola
- pots individuals
- cullera per remenar
- gotPreparació:1. Posar una mica de llet al got.2. La resta de la llet la posem a la cassola.3. Posar el forn per que la llet comenci a bullir.4. Posar el sobre a la llet que esta en el got i remenar-ho tot be.5. Posar tot el que hi havia dins del got a la cassola i remenar.6. Posar caramel als pots individuals.7. Després posar tot el que que hi dins de la cassola a els pots individuals.8. Deixar reposar i després posar-ho a la nevera.
RECEPTA
FLAN
CASTELLANO:
FLAN
Ingredientes:
- leche
- caramelo
- sobre (flan royale)
Material:
- olla
- cuchara para remenar
- baso
- potes individuales
Preparacion:
- Poner un poco de leche en un baso.
- Lo demas lo pones en una olla.
- Poner el orno para que la leche comience a ervir.
- Poner el sobre en el vaso i despues remenarlo todo.
- Poner todo lo que havi dentro del vasao en la olla i remenar.
- Poner un poco de caramelo en los potes individuales.
- Despues poner todo lo que hay en la olla en los potes individuales.
- Dejarlo reposar i despues ponerlo en la nevera.
RECIPE
OF FLAM
INGLES:
FLAN
Ingredients:
- milk
- candy
- box of (flam royale)
Strikes:
- cooking pot
- glas
- individual pot
- litle spoon
Preparation:
- Put milk in the glas.
- The rest of the milk we are put in the cooking pot.
- Turn on the over way the milk be hot.
- Put the box of (flan royale) in the glas and mix.
- Put the glas into the cooking pot.
- Put the candy in the individual pot
- Next put everything in the cooking pot in the individual pot
- Next put in the friged.
No hay comentarios:
Publicar un comentario