lunes, 30 de octubre de 2017

RECEPTA TRADUÏDA  DE LA IRENE

CATALA:

FLAM
Ingredients:
  • llet
  • caramel
  • sobre (flam royal)
    Estris:
  • cassola
  • pots individuals
  • cullera per remenar
  • got
    Preparació:
    1. Posar una mica de llet al got.
    2. La resta de la llet la posem a la cassola.
    3. Posar el forn per que la llet comenci a bullir.
    4. Posar el sobre a la llet que esta en el got i remenar-ho tot be.
    5. Posar tot el que hi havia dins del got a la cassola i remenar.
    6. Posar caramel als pots individuals.
    7. Després posar tot el que que hi dins de la cassola a els pots individuals.
    8. Deixar reposar i després posar-ho a la nevera.


RECEPTA FLAN
CASTELLANO:

FLAN
Ingredientes:
  • leche
  • caramelo
  • sobre (flan royale)
Material:
  • olla
  • cuchara para remenar
  • baso
  • potes individuales
Preparacion:
  1. Poner un poco de leche en un baso.
  2. Lo demas lo pones en una olla.
  3. Poner el orno para que la leche comience a ervir.
  4. Poner el sobre en el vaso i despues remenarlo todo.
  5. Poner todo lo que havi dentro del vasao en la olla i remenar.
  6. Poner un poco de caramelo en los potes individuales.
  7. Despues poner todo lo que hay en la olla en los potes individuales.
  8. Dejarlo reposar i despues ponerlo en la nevera.






RECIPE OF FLAM
INGLES:

FLAN
Ingredients:
  • milk
  • candy
  • box of (flam royale)

Strikes:
  • cooking pot
  • glas
  • individual pot
  • litle spoon

Preparation:

  1. Put milk in the glas.
  2. The rest of the milk we are put in the cooking pot.
  3. Turn on the over way the milk be hot.
  4. Put the box of (flan royale) in the glas and mix.
  5. Put the glas into the cooking pot.
  6. Put the candy in the individual pot
  7. Next put everything in the cooking pot in the individual pot
  8. Next put in the friged. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario